onsdag 21 december 2016

Asperger

Jag har aspergers syndrom och har svårt att klara krav på flexibilitet, simultankapacitet, samarbetsförmåga och social kompetens bla,igår var det en som tyckte att det var ok att ge sig på mig för det...utan att veta ett dugg om mig eller om allt jag gått igenom de senaste åren...
jag förstår mig inte på mäniskor...4 kommentarer:

 1. Jag har också Asperger. Finns mycket knäppt folk. Kan de inte va snäll så låt en va. Jag tycker du har en jättefin blogg och jag läser varje dag. Också råkat ut för personer som tror de har rätt att ge sej på en. Det är de som inte kan hantera sig själv. Inte ok.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår mig inte heller på människor.....
  Ville bara önska en god jul och tacka för alla tips:)

  SvaraRadera
 3. Tack hörrni och god jul! =)

  SvaraRadera
 4. Angeliqa Flode'n22 december 2016 14:24

  Du duger så bra som du är tjejen. Trevlig jul på er.

  SvaraRadera