tisdag 23 januari 2018

Lönsamt med fiber

För ngr år sedan grävde de ner fiber här ute i skogarna,fick nu ett papper om att ansluta mig,men jag förstår inte riktigt...det kostar ca 50000:- i anslutningsavgift samt grävning,sen tillkommer 399kr/mån i abonemangsavgift och 62,50kr/mån för kommunal nätavgift...
Ja det låter ju som om det skulle vara lönsamt...
Absolut att jag skulle vilja ha det,ett snabbare och stabilare internet hade ju inte skadat men kostnaderna för det är ju enorma! Jag har just nu mobilt bredband via 3 men ska byta så fort jag kan!

NET1 erbjuder mobilt bredband till oss på landet till fast pris,obegränsad data och ingen uppsägningstid!2 kommentarer:

 1. Du kommer inte kunna ha någon annans operatörs 4G modem, det krävs en specialutrustning då dom kör LTE450 och inte de högre frekvenserna som andra operatörerna använder. (50 kr i månaden extra eller en engångsavgift på 1495 kr.)
  Obegränsat är lite sådär halv luddigt och dom har rätt att stypa/stänga av ditt internet utan varning om dom tycker du har använt för mycket.
  Sen så kommer vi till det viktiga, hastigheten.
  Dom allra flesta får en väldigt dålig ner och uppladdningshastighet på 1-5 Mbps. Jämför man det med andra operatörer som ligger för det mesta mellan 5-25 mbps och upp till 150 mbps.

  SvaraRadera
 2. mycket väl medveten om detta då jag haft net1 tidigare,har även diskuterat med dom vad som anses vara för mycket,och 500gb/mån var inga som helst problem se de och jag använder inte så mycket.Ja hastigheten är inte den bästa men här ute på landet kommer man oftast inte upp i mycket mer ändå tyvärr oavsett operatör.

  SvaraRadera