lördag 17 mars 2018

Odlingen är igång!

Det är tomat,gurka,jordgubbar och lite annat smått o gott
Jag använder mig utav en liten värmeplatta till reptiler som jag sedan ställt en plåt på!
(en genial ide som jag önskar att jag kommit på tidigare!)


Växthuset är beställt! Tog ett lite mindre än jag hade tänkt först,detta är bara 36 kvadrat men jag hoppas det ska räcka,det är 12m långt,jag har visserligen stor tomt men den är väldigt lutande så därför var det lite svårt att hitta en bra plats för ett ännu längre växthus...Modell ODEN300 som finns att köpa på grohus HÄR
Jag kommer att vara visningsvärd så man får alltså komma hit och kika på växthuset efter kontakt med grohus! Om ca 4veckor kommer det och jag kommer blogga om hela galenskapen när jag ska försöka få ihop det....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar