torsdag 18 oktober 2018

Första tankarna om Huawei P20 pro


  • Telefonen känner igen mitt ansikte och låser upp sig blixtsnabbt så fort jag lyfter på luren-otroligt smidigt,funkar dock inte så bra när det är mörkt...
  • Fotona är helt otroligt bra och då är jag ändå en riktigt kass fotograf! Det spelar ingen roll om det är ljust eller becksvart,den ställer in allt själv (vill man kan man givetvis ändra detta men jag kan inget om sånt utan låter telefonen sköta det)


  • stor skärm vilket underlättar då jag ser lite halvdåligt =)
  • telefonen är otroligt snabb!
  • man kan använda röststyrning,det dåliga är dock att det inte finns svenska!
  • telefonen har legat på hela natten,lyssnat på ljudbok på youtube,har ändå 55% batteri kvar

#Reklam #HUAWEIP20PRO #TheinsidersSE  #P20proinsiders

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar