tisdag 25 juni 2019

Det sjunger i isen av Linnea Dunér

Titel: Det sjunger i isen
Serie: Vargatider #1
Författare: Linnea Dunér
Förlag: Humle
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-639-2237-4


De tre systrarna Dalin har levt ett lugnt och skyddat liv som döttrar till stadens kyrkoherde, men vintern 1869 förändras allt. Inez är på väg hem från grannsocknen när hon plötsligt befinner sig mitt i mardrömmen. Ensam och utlämnad till den skräckfigur hon bara hört ont om tror hon att hoppet är ute. Men efter hand börjar hon se människan bortom alla illasinnade rykten.
Samtidigt inser Inez att hon för första gången har möjlighet att fatta ett beslut om sitt eget liv. Men valet är inte enkelt. Hur hon än gör måste hon svika någon hon älskar. I och med Inez beslut sätts livet i gungning även för Elsa, som försöker hitta ett sätt att hantera sina skuldkänslor, och för Gertrud, som får se en ny värld öppna sig.

Det sjunger i isen är första delen i den fängslande Vargatider-trilogin. Det är en berättelse om kärlek, längtan och ensamhet och om att välja sin egen väg


Wow,vilken underbar bok! Men försvinner direkt till en annan tid och dras med i historien.
En storslagen kärlekshistoria som utspelar sig i en historisk miljö som görs otroligt levande!
Jag är inget jättefan av historiska romaner men denna fastnade jag för när jag såg den och bara visste att jag var tvungen att läsa den,och tur var ju det =) Inez är en väldigt spännande karaktär och jag längtar efter att få fortsätta följa henne!
Älskar denna och ska nu ge mig på del 2

#Humleförlag  #Recensionsx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar