tisdag 18 juni 2019

Ett bättre jag – hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv av Marianne Power

Titel: Ett bättre jag – hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv
Författare: Marianne Power
Förlag: Polaris
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7795-024-0


Relationsstatus: Singel. Vad annars?
Ekonomi: Åt h*lvete (för att använda den tekniska termen).
Karriär: Stagnerande.

En alltför tidig söndagsmorgon vaknar journalisten Marianne Power bakis, ångestfylld och med ett banksaldo som skrattar henne rakt upp i ansiktet. Hur hamnade hon här? Trots en livslång, om än aningen skamfylld, förkärlek för självhjälpsböcker har hon aldrig lyckats bli den där balanserade carpe diemmänniskan. Men böckerna kanske inte fungerar för att hon i slutänden alltid har prioriterat vin, skräpmat och Netflix?

Power beslutar sig där och då för att testa en självhjälpsbok i månaden i ett år och följa den till punkt och pricka. Bit för bit ska alla brister nötas bort – slösaktigheten, oförmågan att hitta en partner, ängsligheten – och den fulländade Marianne skapas. Hennes experiment blir början på ett år som utmanar och ger nya perspektiv, men också lär henne att perfektion inte existerar och att nutidens fokus på oss själva gör oss inte så lite självupptagna.

Självhjälp kan förändra ditt liv. Men kan det göra det bättre? Ett bättre jag. Hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv är en rolig, utlämnande och galen odyssé om vår besatthet av jakten på lycka
En riktigt läsvärd bok som ibland är riktigt rolig och ibland otroligt naket ärlig och framförallt riktigt underhållande! Köp inte en quick fix självhjälps bok utan köp denna istället!

Finns bla att köpa här BOKUS


#POLARIS #Recensionsx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar