torsdag 20 juni 2019

Nu stormar det i dalens famn

Titel: Nu stormar det i dalens famn (del 3 i serien)
Författare: Ewa Klingberg
Förlag: Historisk media
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7545-982-0

Det har hunnit bli nytt år på begravningsbyrån Tranan. Sandra har tillfälligt gett upp tanken på att återvända till sitt gamla liv. Dagarna fylls av nya dödsfall, anhöriga med besynnerliga önskemål och fortsatt renoveringsstök.
Motgångarna är många och den nyetablerade b yrån på andra sidan staden konkurrerar om kunderna. Men när våren nalkas spirar både knoppar och kärlek i Tranås. Vågar Sandra ändå hoppas på en ljus framtid?
Med värme och humor skildrar Ewa Klingberg vardagen på en begravningsbyrå och livet i en svensk småstad. Här kantas dagarna av dödsfall, kladdiga wienerbröd, kistor och dammiga bouppteckningar. Tänk att döda människor kan vålla så mycket oreda...


Ewa Klingberg är ju proffs på feelgood romaner och det går inte annat än att sluka hennes böcker,det som skiljer denna serie lite mot de tidigare böckerna jag läst av henne är att denna serie endast utspelas i nutid,de tidigare har på ett proffsigt sätt vävts samman med svunnen tid...
Älskar denna serie,och detta är alltså tredje boken,den fjärde och sista delen släpps 12 augusti i år och jag kan knappt vänta!

Kan bla köpas på BOKUS#Historiskmedia  #RecensionsxInga kommentarer:

Skicka en kommentar