fredag 21 juni 2019

TokTanten

Titel: TokTanten
Författare: Birgitta Bergin
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-76298-74-9


Äntligen har semestern börjat och Lena och Fredrik är tillbaka i sommarhuset, glada att få lämna vardagslivet i Paris. De har sett fram emot att ha familjen samlad, grilla tillsammans på kvällarna, träffa grannar på ett glas vin eller två och njuta av västkustens salta stänk.
Men det blir inte så.
De har fått en ny granne, och hon tycks vilja göra allt för att förstöra deras idyll. Plötsligt är det inte längre självklart var tomtgränsen går eller vilka stigar till stranden som är tillåtna att promenera på. Frågorna bland grannarna hopar sig. Vad hände egentligen med Maria och Peters lilla hund? Varför går den nya grannen alltid runt med en stor skruvmejsel i handen? Och vad är det för märkliga ramsor hon mumlar på?
Plötsligt är dörrar stängda och folk ser sig om över axeln. Den hotfulla stämningen förvärras och till sist är alla i Lövudden indragna i ett drama som ingen vet slutet på…


Första boken jag läser av Birgitta Bergin,men inte sista! Hon ger en riktigt målande beskrivning och Toktanten kryper verkligen under huden på mig,riktigt spännande och man hinner bli både irriterad och skratta.Tror många till viss del kan känna igen den där grannen "toktanten"
Har man väl börjat läsa kan man inte sluta!

Kan bla köpas på BOKUS#Bokfabriken  #Recensionsx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar