fredag 13 september 2019

Sy själv – 32 superenkla sömnadsprojekt

Titel: Sy själv
Författare: Kicki Persson,Annika Messing,Sari Bohlin
Förlag: Ordalaget bokförlag
Utgivningsår: 2019
ISBN: 9789174692785

Skapa något personligt och sy det själv!
Det här är boken som väcker sylustan, både hos den erfarne och för nybörjaren, med en mängd busenkla, roliga och användbara syprojekt. Varför inte slänga ihop ett örngott till dig själv, en ny tygpåse eller vimplar till festligheter? Dessa projekt är användbara i vardagen och inspirerar till kreativitet. När du kan välja tygerna själv har variationen inga gränser!
Boken är uppdelad i fyra avsnitt: Köket, Hemma, Praktiskt och Bar­n. Här finns beskriv­ningar för att göra vetekudde, grytlappar, väskor, lapptäcken, draperi, kökshandduk, necessärer, nyckelring och mycket, mycket mer.  Till varje projekt finns en tydlig beskrivning, en il­lustrerad mall som är lätt att läsa av och härliga instruktiva fotografier.
Annika Messing är virkaren och formgiva­ren bakom den uppskattade Välkommen till virkligheten. Kicki Persson är hennes kollega och syfantast. Sari Bohlin är fotograf och har fångat projekten i sin vardagliga miljö.En trevlig bok med bra översikt,enkla projekt med enkla mönster,passar även om man aldrig sytt förrut
#Ordalaget Bokförlag  #Recensionsx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar