torsdag 2 juli 2020

Fördelar med ett fattigt liv

Såg en dokumentär om "golddiggers" som förvisso jobbade hårt-för att sedan kunna spendera hela lönen på skönhetssalongen på fredagen innan utgång där de letade karlar som drack dyr champagne och bar stora klockor...

Inte riktigt my cup of tea så att säga...jag vill inte vara beroende av en karl och jag vill dessutom klara mig själv,kan ju dock inte lägga ngr pengar på ngr skönhetssalonger el liknande men jag gräver i växthuset hela dagarna så det är nog inte heller my cup of tea ändå...

Men funderade...jag har inga dyra studielån jag måste betala av,eller inga lån öht förutom huset då...jag behöver inte jobba ihjäl mig åt ngn annan 60h/vecka utan jag kan spendera tiden precis som jag vill,vilket för mig är det mest värdefulla!
Vågar man bara vara lite annorlunda så finns det faktiskt andra sätt att leva på än hur man "ska" leva...
Man vet aldrig vad framtiden bjuder på men jag ser absolut inget positivt med att ändra på något...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar